::. Cégünkről .::

A PÁLMÖB KFT 1992-ben alakult Nagykanizsán, 20 fővel. Akkori fő tevékenysége kárpitos vázak gyártása, kárpitos és asztalosipari alapanyagok forgalmazása volt. Az évek során jelentős műszaki fejlesztések történtek, a termékskála bővült, a termelési kapacitás fokozatosan nőtt. Jelenleg cégünk 50 fővel dolgozik, hasznos alapterülete pedig 1350 m2, ebből raktárhelység 680m2.

1995-ben kezdtünk el az elemes konyhabútorok gyártását, fejlesztését. Jó minőségű, közepes árkategóriájú, illetve igényes, magas árfekvésű konyhabútorokat gyártunk, a vevők igényeinek teljes körű figyelembe vételével. 2000-ben kb. 350 konyhabútort készítettünk, ez a szám 2001-ben megközelítőleg 500 volt. 2001-ben cégünk elkezdte a szék és asztalgyártást, ahol jelenleg is több termékkel vagyunk jelen a piacon az egész országban. Több mint 10 éves fennállásunk során készítettünk már iroda-, kollégium-, fogorvosi rendelő berendezését, társasházakba szériakonyhákat, szálloda-berendezéseket és egyéb magas műszaki színvonalú, egyedi termékeket. Jelenlegi kapacitásunk nagy százalékát kárpitos vázak és díszítő elemek gyártása teszi ki, amelynek többnyire a nemzetközi piacon jelennek meg.

Az esztétikus, praktikus konyhabútorok, szekrénysorok, fürdőszoba berendezések, asztalok, székek, tálalók, kárpitos vázak és díszítő elemek gyártásában szerzett több mint egy évtizedes tapasztalat, a magas színvonalú és nagy kapacitású technológia, a folyamatos fejlesztés képessé tesz bennünket arra, hogy magas színvonalon és megbízhatóan elégítsük ki vásárlóink, viszonteladóink igényeit.

A TÜV Rheiland InterCert Kft 2004 márciusában auditálta ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerünket.

Vezetőség:
Páli László ügyvezető
Páli Attila ügyvezető helyettes
Páli Tamás Minőségügyi vezető (okleveles faipari mérnök-közgazdász)
Csizmadia László Gyártás-Előkészítés vezető (okleveles faipari mérnök)
Neuman Tamás üzemvezető (Faipari technikus)
Jandovics Attila művezető (Faipari technikus)